Parajdi étkezési só
Parajdi étkezési só - az élet sója
A parajdi só a világ egyik legtisztább sója, mentes minden szennyeződéstől és adalékanyagtól. A parajdi természetes só 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, amelyek létfontosságúak a szervezetünk számára. A parajdi étkezési só nem csupán ízletes, hanem az egyik legegészségesebb sótermék is.
Az egyéb konyhasókhoz képest lényegesen kevesebb szükséges belőle az ételeinkbe, amelyek ízletesebbek lesznek általa.
A parajdi étkezési só nem csak ízletesebbé, hanem egészségesebbé is teszi az ételt, mivel olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyeket más konyhasókból a kifehérítés érdekében kivonnak. Ezek tetszetősebbek, hófehér és aprószemcsés sótermékek, de távolról sem olyan egészségesek, mint a parajdi étkezési só, hiszen nem vegyszermentesek, ráadásul olyan adalékanyagokat tartalmaznak, mint pl a csomósodásgátló...
A parajdi só éppen azért ilyen szürkés színű, mert az említett (színtelen) ásványi anyagok mellett növényi eredetű őstengeri iszapot is tartalmaz, amely tovább gazdagítja a természetes összetevők listáját.
A parajdi étkezési sót kézzel bányásszák és aprítják, darálják, majd csomagolják. Így természetes, tiszta forrásból származó, vegyszermentes élelmiszert kapunk, aminek a fogyasztása az egészségünk megőrzését szolgálja.
A parajdi étkezési só jótékony hatásai:
Meggátolja a szervezet elsavasodását, ezáltal hozzájárul a rák megelőzéséhez. A parajdi étkezési só alapvető segítség a vérnyomás beállításához és a szívritmuszavarok csökkentéséhez. A bélműködés során a tápanyagok felszívódásában van fontos szerepe, de az agyműködést is serkenti és az izomzatunk "karbantartásához" is hozzájárul, mivel a só az emberi szervezet alapeleme.
Az étkezési só legnagyobb tisztaságú, természetes és garantáltan adalékanyag-mentes változata az általunk forgalmazott Parajdi étkezési só.
Jelenleg 1-, 2- és 5 Kg.-os kiszerelésben érhető el oldalunkon.